Contactgegevens

Bezoekadres (graag op afspraak):
FarvoColor BV
Moarrewei 22
9104 LA DAMWÂLD

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur
Vakantieperiode: Wij zijn gesloten van 8 t/m 19 augustus 2022


Contactgegevens:
T.
+31 (0)511 425 628
E.
Bank: NL48ABNA 0102 7670 25
BIC: ABNA NL2A
K.V.K. 01103148 LEEUWARDEN
BTW/VAT/MWst: NL8129 72 673 B01
farvocolor logo neg

 

Over ons

“Wij zijn Anneke Slagter en Wyger Smits. In 1984 gestart met Schilderwerken Wyger Smits te Damwoude. In 1990 hebben wij ons gespecialiseerd in natuurverven. In 1994 is daar de oplossing van vocht en ventilatieproblemen bij gekomen. Sinds 2005 importeert en distribueert FarvoColor BV de producten van het Finse verfmerk UULA in Nederland - verf die op een eerlijke manier is gemaakt op basis van lijnolie. Naast de verkoop van UULA lijnolieverf zijn wij importeur voor Auro Natuurverven uit Duitsland en groothandel  voor de Nederlandse Aquamarijn Natuurverven. Na 25 jaar ervaring in het schildersvak als oprichters en eigenaren van Schilderwerken Wyger Smits is FarvoColor BV nu de grootste natuurverf specialist van Nederland. Onze expertise op het gebied van ventilatie en vochtproblematiek heeft in woningen, scholen en diverse andere gebouwen tot praktische oplossingen geleid. In 2007 is Yfke Modderman ons verkoopteam komen versterken.

Het schildersbedrijf, geleid door Rense Smits,  is volop actief in de noordelijke provincies, en is gespecialiseerd in de verwerking van natuur – en leemverven. Het voordeel van deze combinatie is dat we in staat zijn onze klanten vanuit onze eigen praktijkervaring de goede ‘tips en trucs’ te geven om te komen tot een optimaal resultaat. En dat werkt!
De aandacht voor traditioneel gemaakte, milieuvriendelijke verf neemt toe en dat juichen wij van harte toe. Verf zonder giftige chemische stoffen…. het kán zonder tekort te doen aan de kwaliteit van het schilderwerk. En als dat ook nog ten goede komt aan de gezondheid en het milieu, dan is dat natuurlijk mooi meegenomen.

Steeds meer schilderprofessionals, maar ook architecten die onze producten bestellen, laten ons weten dat ze – soms na enige aarzeling - enthousiast zijn over het gebruik van Uula lijnolieverf en dat ze het zeker zullen blijven gebruiken. Dat geldt ook voor particuliere consumenten. Ook voor hen is Uula lijnolieverf een goed alternatief: het werkt heel gemakkelijk, is onschadelijk, gaat jaren mee en is zeker niet duurder dan gewone verf.’